Lidköpings Dataförening

Det är Lidköpings dataförening som, tillsammans med samarbetspartnern Sparbanken i Lidköping, arrangerar AREA0510. Tidigare har Lidköpings dataförening arrangerat event som LanHost och LAN – konvent, event som på sin tid lockade mellan 150 – 600 deltagare och ungefär lika många besökare.

Lidköpings dataförening är en idéell förening, vilket innebär att vi inte har något vinstintresse eller tar ut lön för det arbete vi lägger ned. De pengar som eventuellt blir kvar efter eventet går oavkortat till att skapa nästa års event.

Även om många år har gått sedan Lidköpings dataförening 2001 arrangerade sitt första event är vi som arrangörer fortfarande lika taggade och sugna på att bjuda dig som deltagare eller besökare på en upplevelse utöver det vanliga.
Vill du veta mer om Lidköpings dataförening får du gärna besöka vår hemsida: www.dataforening.se

Sparbanksstiftelsen

Sparbanksstiftelsen Lidköping har två viktiga uppdrag: Att vara en aktiv ägare till Sparbanken Lidköping och att fördela medel till idéer och projekt som är bra för Lidköping.
Sparbanksstiftelsen Lidköping har inga vinstintressen. Huvudmännen för stiftelsen utses av medborgarna, via kommunfullmäktige i Lidköpings och Götene kommuner.

Vill du veta mer om Sparbanksstiftelsen får du gärna besöka deras hemsida: http://www.sparbankenlidkoping.se/stiftelsen

Stödföreningar

Under hela eventet kommer det att arrangeras många och olika typer av event och happenings. För att erbjuda hög kvalitet på dessa event har vi som huvudarrangörer bjudit in ett antal föreningar som var och en är expert på sitt specialområde.

Listan på stödföreningar uppdateras kontinuerligt.

Lidköpings kort- och spelförening

Lidköpings kort- och spelförening är en förening som bedriver organiserat spelande av samlarkortspelet Magic The Gathering.

Föreningen Nätet

Föreningen Nätet grundades 1996 och är en ideell ungdomsförening i Mariestad med verksamhet inom dator- och datorkultur. Föreningen har egna lokaler i Johannesbergsområdet.
Det är föreningen nätet som arrangerar Rendevouz eller RZ som det brukar kallas.
www.natet.org

Suffercity Sweethearts

Suffercity Sweethearts är Lidköpings eget Roller Derby - lag. Ett gäng som beslutat sig för att sända frivilliga till vår hjälp för att bemanna insläpp, kiosker och service under AREA0510.
I övrigt ägnar de sig åt den tuffa sporten Roller Derby. En sport med rötter i amerikansk 50 - talskultur. Har du aldrig hört talas om Suffercity Sweathearts eller om sporten Roller Derby gör du bäst i att besöka deras Facebooksida. Passa då på att gilla deras sida. Tjejerna i Suffercity Sweethearts är tuffa så det är bäst att du lyder detta råd.
https://www.facebook.com/SufferCitySweethearts/

Skolor

Mer information kommer inom kort


Gilla och föj oss!
Instagram
Guldpartners
Sparbanksstiftelsen NLT
Silverpartners
Lidköpings kommun