Area 0510 flyttas fram – Nytt datum 7 – 9 april 2017
2016-04-15 11:47

Lidköpings dataförening har idag tagit beslut om att flytta fram eventet Area 0510. Beslutet grundar sig i att arrangörsgruppen inte är tillfredsställda med förankringen av det breda koncept som varit en av grundbultarna från projektets start. Lidköpings Dataförenings styrelse är fortfarande övertygad om att ett evenemang med denna karaktär hör hemma i Lidköping och i Sparbanken Lidköping arena och arrangörsgruppen kommer förstärkas, konceptet förfinas och marknadsföringen vässas till.

Tillsammans med våra främsta samarbetspartners och sponsorer Sparbanksstiftelsen i Lidköping och Nya Lidköpings-tidningen har vi valt att istället hålla Area 0510 den 7–9 april 2017. Detta ger oss ett helt år att forma en starkare arrangörsgrupp tillsammans med våra arrangörskollegor RZ, TL Magic, Druidz och Sweden Game Arena och ha möjligheten att tillsammans knyta fler föreningar och företag till oss.

För alla de som redan hunnit köpa biljett kommer möjligheten finnas att få tillbaka biljettpengarna eller, som ett valfritt alternativ för LAN-pass och helgpass, behålla biljetten och få ytterligare en biljett på köpet. All information om möjligheten till återköp går att läsa om på hemsidan. Alla innehavare av biljetter kommer även kontaktas via e-post.

Area 0510 är en del av Sparbanksstiftelsens satsning "Ungdomens år 2015-2016". Idén är att skapa ett nytt evenemang som samlar tävlingar, föreläsningar och workshops i bland annat datorspel, brädspel, Cosplay, Magic the gathering, TV-spel, Laser Tag osv. Evenemanget riktar sig både till de riktigt inbitna spelarna och de som bara är nyfikna vad spelvärlden har att erbjuda.

För ytterligare frågor:
Rasmus Lindell, Projektledare Area 0510, +46 708-69 51 29, rasmus@area0510.se


Prenumerera på pressreleaser

För att prenumerera på nya pressreleaser, ange din mail nedan:


Gilla och föj oss!
Instagram
Guldpartners
Sparbanksstiftelsen NLT
Silverpartners
Lidköpings kommun