Warmup tournament med bravur
2016-03-02 11:22

Då var helgens stora happening i Lidköping avslutad. AREA 0510 har klarat av eldprovet med Warmup tournament och det planerade biljettsläppet med bravur.
På plats på Lidköpings E – sportcenter fanns huvudarrangörer och samarbetspartners för AREA 0510 samt deltagande lag i Counter-Strike Global Offensive – turneringen där biljetter till AREA 0510 29 april – 1 maj 2016 stod på spel. Arrangörerna för turneringen Rendevouz eler RZ som de vanligen kallas hade god koll på turneringen som till slut vanns av aMMGb.

Utöver turnering i Counter-Strike bjöds deltagarna på två turneringar i Nintendos gamla klassiker Super Smash Bros. Den första turneringen spelades i versionen Melee och vanns av Christian Magnusson. Den andra turneringen spelades i versionen Super Smash Bros 4 och i denna tog Marcus Jonsson hem segern.

Huvudarrangörerna Lidköpings dataförening stod för inramning och service av spelare och deltagare och trots att arbetspasset blev långt för de båda frivilliga bakom cafédisken lyckades de servera både suveränt goda toast och ett trevligt bemötande.
Svävande över hela tillställningen gjorde projektets egen master – mind Rasmus Lindell som hela tiden leende var på väg till eller från något eller någon för att leverera allt de kunde önska sig.

På det hela taget var det ett mycket lyckat litet event och arrangörer och samarbetspartners kan nu fortsätta att ladda inför det som komma skall…

Vi ses på AREA 0510

Area 0510 är en del av Sparbanksstiftelsens satsning "Ungdomens år 2015-2016". Idén är att skapa ett nytt evenemang som samlar tävlingar, föreläsningar och workshops i bland annat datorspel, brädspel, Cosplay, Magic the gathering, TV-spel, Laser Tag osv. Evenemanget riktar sig både till de riktigt inbitna spelarna och de som bara är nyfikna vad spelvärlden har att erbjuda.

För ytterligare frågor:
Rasmus Lindell, Projektledare Area 0510, +46 708-69 51 29, rasmus@area0510.se


Prenumerera på pressreleaser

För att prenumerera på nya pressreleaser, ange din mail nedan:


Gilla och föj oss!
Instagram
Guldpartners
Sparbanksstiftelsen NLT
Silverpartners
Lidköpings kommun